Eşti obosit mereu şi nu ai idee de ce? Specialiştii îţi dau răspunsul

 

Ţi se întâmplă adesea să te simţi obosit cu toate că te odihneşti destul de bine noaptea? Ei bine, înainte să dai vina pe programul încărcat sau responsabilităţile pe care le ai la muncă, află că această oboseală permanentă pe care o resimţi poate fi explicată şi de alte cauze nebănuite.

Cauzele obiselii pot fi multiple, organismul tău nefăcând decât să încerce să îţi comunice că există unele probleme. Poate fi vorba despre faptul ca eşti deshidratat, poţi fi anemic, deprimat, poate ai probleme cu tiroida sau se poate anunţa chiar o boală cardiovasculară.

Deshidratarea


Specialiştii atrag atenţia că şi deshidratarea moderată te poate face să te simţi epuizat atât fizic, cât şi psihic. Dacă nu te mai poţi concentra şi simţi în permanenţă nevoia de a te odihni, este posibil ca organismul tău să fie deshidratat, conform dailymail.co.uk.

Ori de câte ori te simţi astfel bea un pahar, două de apă, pentru a-ţi ajuta organismul să îşi revină mai repede, spune doctorul Roger Henderson, care este consultant al Consiliului Natural Hydration, din Marea Britanie.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest