"Eşti singur pe lume!" Andra Ghinea, declaraţii sfâşietoare după ce a leşinat pe stradă şi nu i-a sărit nimeni în ajutor!

 

Andra Ghinea a trecut prin cele mai grele clipe în urmă cu o zi, după ce tânăra a povestit că a leșinat pe stradă. Ea le-a mărturisit urmăritorilor săi că a simțit cum îi fuge pământul de sub picioare, după care a căzut inconștientă și nu a mai știut nimic de ea.

”Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta pentru că sunt momente în viață când te trezești la realitate și conștientizezi că ești singur pe lume. La fel și ieri când am reușit să mă ridic singură de jos, am sunat familia, s-au urcat instant în mașină, doar că fiind din Focșani au făcut două ore jumătate până în București”, a spus Andra Ghinea, pe Instastory.

”Nu v-am povestit chestiile astea că sa vă plâng de milă, ci doar ca să vă trezesc la realitate și să vă dați seama că în momentele de genu trebuie să oferiți ajutor, nu să vă uitați la persoana respectivă, că acel moment poate fi și fatal”, a mai spus fosta iubită a lui Lino Golden pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest