Esti utilizator de smartphone? Atunci trebuie să afli asta!

 

Există o aplicație de mobil care te lasă să share-uiești, să share-uiești și iar să share-uiești, fără costuri suplimentare.

COSMOTE România știe că ai multe de împărtășit cu prietenii tăi. De aceea, a creat joyn powered by COSMOTE, o aplicație pentru smartphone-uri prin care ai parte de comunicare completă. Pe lângă chat-ul pe mobil, poţi împărtăşi orice fişier cu cei apropiaţi, iar apelurile video sunt la o calitate superioară

joyn powered by COSMOTE este disponibilă pentru toți clienții companiei, abonați sau utilizatori de cartelă preplătită, care au un smartphone cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+.

Partea frumoasa e că traficul generat de aplicație nu va consuma din cel inclus în planul tarifar sau extraopțiunea clientului, și nici nu va genera costuri adiționale. Promoțional, clienții COSMOTE beneficiază de trafic de date gratuit în aplicație, până pe 31 iulie 2014.

joyn powered by COSMOTE, adusă în România printr-un parteneriat cu Deutsche Telekom, poate fi descărcată de utilizatorii Android din Play Store și de utilizatorii iOS din App Store.


Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro/joyn.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest