Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer, în aceeași zi! A suferit în secret: „Am crezut că este o greșeală”

 

Eugenia Șerban a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei. Actrița a fost diagnosticată, în același timp, cu două tipuri de cancer și a suportat o operație grea de 12 ore! A ales să sufere în secret, iar acum a făcut mărturisiri cutremurătoare despre experiența trăită.

Ce trebuia să fie un control ginecologic de rutină s-a transformat într-unul dintre cele mai mari coșmaruri trăite vreodată. Eugenia Șerban a povestit că în aceeași zi în care i-a fost confirmat cancerul ginecologic, a fost depistată și cu cancer mamar.

Chiar dacă a sperat ca la mijloc să fie vorba de o eroare medicală, după ce a făcut toate investigațiile necesare, rezultatele au fost aceleași. Dărâmată emoționa, actrița a știut că dacă nu se pune pe picioare repede, nu va mai avea nicio șansă. Din fericire, alături i-au fost toți oamenii apropiați și au ajutat-o să depășească treptat, treptat, coșmarul pe care îl trăia.

“La sfârșitul lunii iulie, am participat la Festivalul de la Sighișoara, unde colegii mei mi-au acordat suport emoțional, ridicându-mi moralul ca să pot trece la pasul următor. Acolo, am întâlnit și alți oameni extraordinari pe care nu-i cunoscusem și care mi-au spus că trebuie să am încredere în mine și în forțele mele, că există viață și după, și că totul stă doar în puterea mea și în puterea voinței mele. Mi-a fost greu să accept atunci, dar cuvintele lor m-au urmărit ceas de ceas în zilele următoare. Mi-au rămas prieteni și în ziua de astăzi cei care atunci au știut să-mi spună vorbele potrivite.” a spus actrița pentru viva.ro

A fost operată timp de 12 ore

În ciuda sfaturilor medicilor de a alege să facă intervențiile chirurgicale pe rând, Eugenia Șerban a vrut să scape de chin dintr-o lovitură și a fost supusă la ambele operații deodată, pentru cele două tipuri de cancer cu care a fost diagnosticată.

Deși primele zile au fost critice, Eugenia Șerban a reușit imposibilul: „Din acel moment, am început să privesc viitorul cu speranță. Am fost o răsfățată: medicii, asistentele, infirmierele, prietenii mei și mai ales fiul meu, familia mea, toți mi-au fost alături. Îmi începeam dimineața aranjându-mă, îmbrăcând o altă pijămăluță din mătase și, la ora 6, coboram la cafea. Nimeni nu mai înțelegea nimic… Doamna cu picioarele cremuite și bine parfumată, cu o pungă plină cu drenuri, stătea pe bancă, la cafea! Cred că aerul de august, la 6 dimineața, mi-a făcut foarte bine, fiindcă am început să mă refac.” a mai spus Eugenia Șerban pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest