Eugenia Șerban, o nouă operație după ce a învins două cancere: „Nu sunt împăcată cu Dumnezeul meu”

 

Eugenia Șerban este un exemplu de putere și de perseverență! Actrița a învins două cancere, iar acum urmează să fie supusă unei noi operații pe data de 14 septembrie.

Viața bate filmul! Iar experiențele trăite de Eugenia Șerban demonstrează cel mai bine acest lucru. Vedeta a trecut printr-un șoc în momentul în care a aflat că are două cancere, însă în ciuda gândurilor negre, a reușit să treacă peste cumpăna teribilă și a câștigat lupta cu boala necruțătoare.

Deși acum va fi supusă, din nou, unei intervenții chirurgicale, Eugenia Șerban a dezvăluit că nu îi mai este teamă așa cum i-a fost la început, iar pentru că a ieșit învingătoare din lupta cu cancerul, simte că nu o mai poate doborî nimic.

"Știam că va mai fi o intervenție, dar în urma chimioterapiei a apărut și cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operații. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureștiului, acolo unde opera chirurgul meu.”, a spus Eugenia Șerban în cadrul unei emisiuni TV.

Deși a reușit să treacă cu brio peste cumpăna care i-a schimbat total cursul vieții, Eugenia Șerban a mărturisit că încă nu a reușit să se împace cu Dumnezeul ei pe care îl considera chiar partenerul său de viață înainte să fie diagnosticată cu cancer.

"O să merg la biserică la un moment dat, atunci când voi simți, pentru că încă nu sunt împăcată eu cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat până am aflat că am două cancere, partenerul meu de viață. Sunt convinsă că a fost lângă mine, dar mai întâi trebuie să mă împac eu cu mine și după cu El”, a încheiat celebra actriță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest