Eurovisionul îi lasă cu buzunarele goale! Băieţii de la Voltaj vor pierde 40.000 de euro

 
+2 click pentru
galerie

Eurovisionul le creează numai probleme celor de la Voltaj. După scandalul din selecţia naţională, reprezentanţii României la festivalul din Austria au şi alte griji.

Membrii trupei Voltaj cântă la Eurovision 2015 cu buzunarele goale. Vedetele pierd o grămadă de bani din cauza participării la competiţia din Austria.

"Noi vom ajunge la Viena pe 11 mai. Am renunţat la 6 concerte, care s-au suprapus cu activitatea noastră de la Eurovision 2015",
a dezvăluit Călin, solistul trupei.

40.000 de euro! Atât vor pierde băieţii de la Voltaj pentru că participă la Eurovision. Au spus pas la 6 concerte. Gloria dobândită ulterior, în cazul unui rezultat onorabil, le va aduce însă un plus de imagine şi, categoric, câştiguri fabuloase.

"Avem susţinerea familiilor noastre, care ne vor însoţi în capitala Austriei. Cei mai mulţi dintre ei vin în săptămâna în care au loc semifinala şi finala concursului", a mai spus Călin.

Trupa Voltaj va pleca luni la Viena, pentru a se pregăti pentru cea de-a 60-a ediţie a concursului european.. Viena este gazdă după ce Conchita Wurst a adus locul 1 Austriei la Eurovision 2014, cu melodia "Rise Like a Phoenix". Austria nu a mai reuşit această performanţă de 48 de ani.

Urmăriţi materialul video mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest