Eusebiu de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri neaşteptate! A înşelat-o pe Teodora de nenumărate ori: „ L-am folosit cu o prostituată. Nu era prima oară!” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cel de-al 15-lea episod al emisiunii „Insula Iubirii” a fost de-a dreptul şocant, după ce noi detalii au ieşit la iveală din relaţia dintre Eusebiu şi Teodora. Se pare că din cauza frustrărilor sexuale, concurentul a apelat la serviciile unei prostituate, chiar în timpul relaţiei celei care îi declara dragoste eternă.

În cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Eusebiu a dat toate cărţile pe faţă. Deşi în episoadele trecute, acesta mărturisea că Teodora este femeia fără care nu poate trăi, iată că amănunte surprinzătoare din intimitatea cuplului au ieşit la suprafaţă.

Eusebiu a recunoscut că a înşelat-o pe Teodora. Actul trădării nu s-a întâmplat o singură dată, ci de mai multe ori, iar motivul a fost pentru ca nu se putea desfăşura sexual, alături de cea pe care a ales-o să îi fie drept iubită: ”A găsit un colț de la prezervativ în pat. I-am spus că... și am folosit un prezervativ. Îl folosisem cu o prostituată. Se întâmpla la începutul relației. Cu ea nu ma puteam să mă exprim cu am aș fi vrut și așa am apelat la cineva. Nu era prima oară.”, mai spus Eusebiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest