Evoluția Addei pas cu pas! Cum a ajuns de la traiul în mucegai la succesul fulminant din muzică/ VIDEO

 

Astăzi este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, melodiile sale au rupt toate topurile, însă până a ajunge la o astfel de performanță a muncit enorm. A trăit într-o casă cu mucegai pe pereţi şi a mâncat pufuleţi pentru a putea strânge bani să înregistreze piese, însă nu a renunțat niciodată la visul ei. Iar asta este doar o parte din povestea tulburătoare a Addei.

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Este mai mereu în topuri, însă până a ajunge la o astfel de performanță, cântăreața a avut de parcurs un drum lung și anevoios. Pasiunea pentru muzică a avut-o destul de mică, iar de la o vârstă destul de fragedă a început sa compună melodii, care mai târziu au ajuns în topuri.

Ajunsă în București, Adda nu a trăit nici pe departe în lux. Vedeta își amintește că stătea într-o garsonieră care nu era mereu căldură. Avea probleme cu scurgerile de gaz și chiar mucegai pe pereți. Și dacă acasă la părinții săi, condițiile erau mult mai bune, iar familia sa o ruga să se întoarcă, artista a ales să își urmeze visul în continuare și să meargă mai departe. Astfel că a rămas în București pentru că aici i se oferise șansa să înregistreze piesele într-un studio de muzică.

Adda compunea piese pe care ulterior le trimitea prietenilor pentru a-și da cu părerea. Prietenii săi au fost și cei care au ajutat-o pe artistă în carieră, asta pentru că au pus piesele pe internet și așa, a început să devină cunoscută.

Cu toate că a trecut prin perioade extrem de dificile și nu câștiga prea mult la vremea aceea, Adda nu s-a lăsat și a continuat să facă ce îi plăcea: muzica. Pentru a merge la studio, cântăreața era nevoită să își drămuiască fiecare bănuț, ba chiar pentru a-și strânge bani de chirie, mânca pufuleți toată ziua. Într-un final, eforturile ei au dat roade, căci într-un singur an artista a reușit să vândă 19 piese.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest