EXCLUSIV! La un pas de tragedie! Sorinel Copilul de Aur şi fratele lui, implicaţi într-un accident rutier! Avem prima reacţie de la spital

 

Sorinel Copilul de Aur şi fratele lui, Adrian Alecu au fost implicați într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat în apropierea localităţii Olteniţa!

Fraţii de Aur au fost la un pas de o mare tragedie. Se pare că cei doi au fost transportaţi de urgenţa la un spital local, conform www.spynews.ro.

Sursele medicale au declarat, în exclusivitate pentru www.spynews.ro în ce stare se află cei doi artişti. Sorinel Copilul de Aur, împreună cu fratele său au fost duşi cu ambulanţa de urgenţă, la spital, dar pentru că nu acuzau nicio durere, manelistul împreună cu ruda sa au decis să plece acasă, potrivit surselor medicale.

Celebrul manelist s-a însurat cu aleasa inimii sale, Alina, pe data de12 septembrie. Data nunții nu a fost aleasă la întâmplare, căci atunci s-au împlinit 10 ani de când s-a însurat nașul său, cel mai important om din viața lui, cel ce l-a descoperit și i-a schimbat destinul, Dan Bursuc. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest