Există viață și după Bianca Drăgușanu! Tristan Tate, într-o ipostază de senzație, alături de domnișoare dezbrăcate! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Tristan Tate nu pierde timpul! De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, afaceristul nu duce deloc lipsă de admiratoare, ci din contră. Pare că numărul lor crește pe zi ce trece, iar imaginile postate de el pe contul său de socializare stau drept mărturie!

Atât Tristan Tate, cât și fratele lui, Cobra, sunt cunoscuți pentru pasiunile excentrice pe care le au, cât și pentru „afinitatea” la bombe sexy, dat fiind că recent s-a vehiculat în presă cum că fostul cumnat al Biancăi Drăgusanu ar fi avut o relație cu Loredana Chivu.

Iar pentru că fiecare se conformează așa cum poate regulilor impuse de autorități în combaterea pandemiei de coronavirus,  Tristan Tate a decis să se „izoleze” cu două domnișoare extrem de sexy și... dezbrăcate!

Fără inhibiții, cele două bombe s-au lăsat fotografiate în sânii goi, iar în peisajul „nudic” apărea și afaceristul, extrem de mândru de noile cuceriri. Imaginea postată pe social media a venit însoțită de un mesaj: „Quarantine and chill”, semn că cei trei se bucură de timpul liber împreună.

Vrea să fie tată

Tristan Tate este unul dintre cei mai curtați bărbați din România și chiar dacă a căpătat statutul de „Don Juan” , iată că își dorește să se pună la casa și să fie și tată de băieței.

”Cineva m-a întrebat dacă vreau să am o familie, eu am răspuns că ,,Da, în curând". Ceea ce am vrut să spun este că, de fapt, în următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, să am fii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum", declara afaceristul cu ceva timp în urmă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest