Explicaţia HALUCINANTĂ a bărbatului care şi-a băgat mama copilului în spital

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta, femeia din Târgovişte băgată în spital de tatăl copilului ei, a ajuns la chirurgie. Diagnosticul este parcă interminabil, iar familia ei este distrusă după tragedia petrecută chiar în săptămâna mare.

Este mamă, a dat viaţă unui copil nevinovat şi a fost la un punct să o piardă pe a ei din dragoste pentru bărbatul căruia i-a jurat iubire veşnică, tatăl copilului ei. Pentru tot ce i-a făcut bărbatul vieţii ei are şi o explicaţie halucinantă!

"A văzut-o tot satul pe Facebook pupându-se cu un bărbat şi i-am spus de mii de ori că îi tolerez orice, dar nu bărbaţii. Mă sună luni dimineaţă că nu mai vin la tine, că am un băiat cu care vorbesc demult. Sunt fericită. Zic fă Nicoleto tu ai lăsat copilul la mine şi ai plecat după bărbaţi. Zic până diseară aflu unde eşti. Până la urmă am aflat unde a fost, la un băiat pe care l-a cunoscut pe facebook. Când a aflat mama băiatului a zic că o goneşte că a minţit-o că e necesătorită, că nu are copii. Nu ne încurcăm cu aşa ceva. Şi după aia m-a sunat sora mamei ei şi mi-a zis să merg la ea la, mi-a zis că eu pe tine te iubesc. Am venit cu ea acasă. Şi dimineaţa a vomitat, i-am spus tu eşti gravidă. Te-ai culcat cu ăla, ai rămas gravidă să nu mai vii la mine. Şi am intrat mi-am pierdut cumpătul, am intrat peste ea, n-am mai judecat, deci n-am mai judecat", a declarat bărbatul.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest