Explicaţia penibilă a şefului firmei de securitate! Ce spune despre abuzurile comise la cununia Gabrielei Cristea asupra echipei Antena Stars

 
+3 click pentru
galerie

Nunta lui Tavi Clonda şi a Gabrielei s-a lăsat cu incidente! Se pare că la Primăria Sectorului 4 legea o fac bodyguarzii. Deşi se afla pe domeniul public, echipa Antena Stars a fost bruscată, nu am fost lăsată să filmeze, deşi se afla pe domeniul public. Ba mai mult, unul dintre bodyguarzi i-a si luat microfonul reporterului prezent la eveniment.

Şeful firmei de securitate "Spartanii security", Alexandru Dumitraşcu, a oferit un interviu emisiunii "Star Magazin", de la Antena Stars, în cadrul căreia a oferit o explicaţie halucinantă şi de-a dreptul jenantă. Dumitraşcu a încercat să nege imaginile evidente în care reporterul Antena Stars este agresat şi scos din curtea Casei de Căsătorii a sectorului 4, care este domeniu public.

"Sunt trucaje, pentru că au încercat să pătrundă unde nu au acces. Nu aveaţi voie în incinta Casei de Căsătorii. Au fost scoşi din cauză că au încercat să intre în clădire. Nu s-au întâmplat aceste lucruri, la modul că reporterii nu au fost agresaţi. Atâta timp cât Kanal D avea exclusivitate, nu aveaţi ce căuta acolo. Poliţia locală ne-a cerut ajutorul. Domnişoara a început să devină agresivă, după ce am încercat s-o dau afară. Nu am închiriat curtea Casei de Căsătorii. Noi ne-am făcut datoria. Mirii ne-au spus că nu avem voie să lăsăm alte televiziuni să îi filmeze. Nu au agresat pe niciun angajat Antena Stars. Toate lucrurile care s-au întâmplat în acea curte sunt strategii pe care dvs. le faceţi frecvent. Dacă reporterii dvs. nu au acceptat să înceteze să filmeze, atunci agenţii s-au pus în faţa camerelor de filmat. Angajaţii pe care eu îi am sunt calificaţi. Nu s-a produs nici cel mai mic abuz, doar colegii dvs. nu au înţeles. Microfonul nu a fost luat", a declarat Alexandru Dumitraşcu, şeful firmei de securitate care a asigurat paza la cununia civilă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda.

Aflaţi mai multe informaţii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest