Fabiola, bomba sexy din viața lui George Puşcaş! Cu ea se iubește fotbalistul VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

George Puşcaş a fost în centrul atenţiei la meciul România-Malta. Motivul? Chiar iubita forbalistului, care l-a însoţit la meci. Noua femeie din viaţa lui se numeşte Fabiola, are 24 de ani şi nu lipseşte niciodată de la meciurile internaţionalului român. Tânăra în vârstă de 24 de ani a venit îmbrăcată în tricoul lui George Puşcaş şi i-a făcut galerie alături de sora jucătorului.

George Puşcaş şi Fabiola formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea fotbalului. Cei doi se simt extraordinar împreună, iar dovadă stau chiar imaginile din vacanţa pe care au avut-o împreună. Mai mult decât atât, chiar dacă sunt extrem de discreti în ceea ce priveşte viaţa lor personală, nu rare au fost momentele când frumoasa şatenă a postat imagini în timp ce era îmbrăcată cu tricoul naţionale, pe care era scris numele jucătorului...din viaţa ei.

Chiar recent, aceasta a participat la meci şi a îmbrăcat articolul vestimentar cu care a făcut furori atât pe stadion, cât și pe internet. Fabiola se încadrează cu uşurinţa în tiparul femeilor de fotbalişti. Înaltă, frumoasă din cale-afară, cu forme rubensiene. Ce să mai? Nu este de mirare că George Puşcaş este prin în mrejele dragostei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest