Fabulos: cât câștigă Cleopatra Stratan pentru un recital de 35 de minute!

 

Piesa „Ghiță”, care i-a adus faimă artistei încă din copilărie, îi umple și acum buzunarele.

 

Cleopatra Stratan a dat lovitura în dragoste, după ce s-a căsătorit cu Edward Sanda  în această toamnă, și o duce perfect și pe plan profesional. Vedeta, care a rămas în amintirea tuturor cu hit-ul „Ghiță”, câștigă într-o jumătate de oră mai mult decât tatăl și soțul său la un loc.

 

Artista a dat lovitura în copilărie, când a lansat cântecul „Ghiță”. De atunci, nicio altă piesă a sa nu a mai avut anvergura celebrei melodii lansate la vârstă fragedă. Asta nu a schimbat prea mult ascensiunea Cleopatrei Stratan, chiar dacă a crescut și nu mai este fetița de altădată. De ani buni ea înregistrează un adevărat succes datorită pieselor uimitoare pe care le scoate ori de câte ori are ocazia. Cu o voce de aur, artista este adesea chemată la concerte, astfel agenda ei este de cele mai multe ori plină.

 

Firesc, fanii ei s-au întrebat nu o singură dată câți bani face artista din activitatea muzicală, iar răspunsul a venit zilele trecute. Ei bine, Cleopatra Stratan câștigă aproximativ 5000 de euro în doar 35 de minute, având un succes fantastic. Mai ales dacă facem o comparație cu banii pe care îi obțin ceilalți artiști ai familiei. Împreună, tatăl și soțul Cleopatrei nu ajung la această sumă.

 

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un cunoscut organizator de spectacole pentru Playtech.ro.

 

Concertele nu sunt însă singura sursă de venit pentru Cleopatra Stratan. Tânăra s-a adaptat și obține bani mulți și din mediul online, acolo unde face reclame la diverse produse vestimentare ori alimentare. ”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, spunea Cleopatra Stratan pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest