Fă-l să nu te uite! Cum să îi faci iubitului tău un masaj erotic de senzaţie

 

Dacă vrei să alungi rutina din cuplu trebuie să ieşi puţin din tipare şi să renunţi la inhibiţii. Învaţă să-i faci iubitului tău un masaj erotic pe care nu îl va uita prea curând.

Chiar dacă la început poate ideea ţi se pare puţin ciudată, pe măsură ce treci la fapte, vei intra în atmosferă, iar jocul dintre voi va fi de-a dreptul incitant. Trebuie să ţii cont doar de câteva sfaturi, iar iubitul tău va ajunge să îşi dorească să staţi numai în dormitor.

Iată câteva trucuri utile pe care le poţi urma dacă vrei să îi faci iubitului tău un masaj erotic de neuitat, conform site-ul eva.ro.

Ambianţa erotică

Cearşafurile de mătase, fondul sonor ambiental şi lumânările cu arome afrodiziace (cum ar fi lavanda) sunt câteva lucruri care nu trebuie să lipsească din cuibuşorul vostru de nebunii. În plus, ar trebui să ştii că încăperea în care are loc masajul trebuie să aibă o temperatură mai mare de 22 de grade Celsius.

Uleiuri esenţiale pentru masaj

Multe persoane ignoră acest aspect când realizează un masaj- în primul rând trebuie să-ţi masezi tu mâinile cu ulei, după care să torni câteva picături pe trupul partenerului tău. În acest fel fiecare atingere e bine lubrifiată şi provoacă numai plăcere. Ideal ar fi să alegi un ulei esenţial cu efect afrodiziac, pentru ca atingerile tale să provoace o şi mai intensă plăcere. Un alt sfat ar fi să pui sticluţa cu ulei în apă caldă, dacă remarci că uleiul de masaj este foarte rece.

Masaj în pielea goală

Specialiştii susţin că atât maseuza cât şi clientul trebuie să fie complet dezbrăcaţi în timpul masajului. În acest fel se asigură un schimb de energie sexuală între cei doi.

Zona intimă trebuie să o atingi la final

Masajul ar trebui să înceapă cu o serie de tehnici de relaxare. Maseuza va atinge tot corpul clientului ei, din cap până-n picioare, dar se va feri să-i atingă zona intimă. Abia când vezi că trupul iubitului tău este complet relaxat, poţi să-i masezi şi penisul, te sfătuiesc experţii salonului londonez, Carrezia.

Regula de aur a maseurilor

Masajul erotic înseamnă contact fizic permanent, iar maseurii ţin pe toată durata masajului o mână pe client. Acest lucru asigură schimbul de energie erotică neîntrerupt dintre cei doi, dar şi de căldură a corpului.

Simetria şi sincronizarea

Trebuie să respecţi simetria corpului în masaj, iar aceasta este regula de argint. Dacă masezi un braţ, îl vei masa şi pe celălalt în aceeaşi manieră. Regula de bronz ar fi aceea că "ce face mâna dreapta trebuie să facă şi mâna stângă", de exemplu, când masezi spatele partenerului. În timpul masajului, ţine degetele apropiate: această tehnică îţi permite să aplici mai multă presiune cu vârful degetelor sau cu podul palmei.

Masează-l cu tot corpul

Când îţi atingi iubitul, lasă-ţi greutatea corpului pe braţe şi palme. Mişcă-ţi tot corpul, nu doar mâinile. În acest fel, nu oboseşti atât de repede.

Planul de masaj

Ca să te asiguri că lucrurile decurg natural, ar trebui să ai în minte un plan de masaj prestabilit, ca să nu te blochezi pe parcurs. Ţine minte, nu lua mâna de pe iubitul tău nici când schimbi poziţia, nici când torni ulei de masaj pe trupul iubitului tău.

Masajul penisului

Odată ce ai ajuns la punctul culminant se schimbă scopul masajului. Dacă până acum scopul era să-ţi relaxezi iubitul, acum scopul e să-i provoci erecţia şi să-l exciţi din ce în ce mai intens. Maseuzele procedează, de obicei, prin masarea penisului până când bărbatul se află pe punctul de a avea orgasm, după care fac o scurtă pauză şi reiau stimularea. Această amânare voită a orgasmului creează o tensiune sexuală, care îi va aduce bărbatului un orgasm fulminant.

Masajul prostatei

Experţii în masaj mizează pe o atingere deosebit de senzuală, care intensifică plăcerea oferită de ejaculare. E vorba de masajul prostatei. Când vezi că iubitul tău se apropie de orgasm şi vrei să-l laşi să atingă culmile plăcerii, cu o mână masează-i penisul, iar cu cealaltă masează-i uşor zona dintre anus şi penis, zonă care comunică cu prostata. Finalul va fi de o intensitate maximă pentru partenerul tău!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest