Familia Fănicăi a ieșit la atac! Florin Salam și-ar fi bătut cu bestialitate prima soție! „Avea niște probleme”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Familia primei soții a lui Florin Salam a ieșit la atac, după 11 ani de la moartea acesteia. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, mama și fratele Fănicăi au facut dezvăluiri șocante din interiorul marajului manelistului cu Ștefania Stoian.

Florin Salam este în mijlocul unor controverse uluitoare, după ce fratele și mama primei soții au început sa vorbească despre cum era, de fapt, viața Fănicăi alături de manelist. Din spusele lor, Ștefania nu trăia deloc o viață de regină, așa cum s-a lăsat să se înțeleagă în spațiul public. Ci din contră.

Fănica era deseori maltratată și agresată fizic de Florin Salam, iar violențele porneau din cauza unor motive absurde. Pentru ca își dorea să petreacă mai mult timp alături de el și de copiii lor și să meargă într-o vacanță împreună, manelistul se enerva și o bătea crunt.

„O bătea, o spărgea cu bătaia. Mai uitam că era nevasta lui... Avea niște probleme în neamuri și începea... I-ați văzut vreodată într-o vacanță? Vom spune tot!”, a spus fratele Ștefaniei la Antena Stars. „Îl rog să nu-i mai spună Ștefaniei numele în cântecele lui. Are altă familie acum, nu mă deranjează”, a încheiat mama Ștefaniei.

N-a ajutat-o să se lupte cu boala

Fratele Fănicăi susține că Florin Salam a știut de la început că este bolnavă soția sa, dar chiar și așa a preferat să închidă ochii și să arunce toată povara în cârca familiei ei.

„A zis că el n-a știut că nu e bolnavă Fănica. De ce n-a avut puterea să zică adevărul? De la ce a murit Fănica? Cineva din familia lui a avut grijă ca Fănica s-a ajungă acolo unde este”, a spus fratele. „Dacă n-o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața”, a completat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest