Familia lui Dani Vicol, sfâșiată de durere, după ce mandatul de arestare al lui Mario Iorgulescu a fost anulat: „Pentru ei nu există legi”

 

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu, din cauza inconștienței de care a dat dovadă, este devastată după ce a aflat decizia autorităților de a anula mandatul de arestare pe numele celui care i-au luat copilul de lângă ei.

Dani Vicol și-a găsit sfârșitul în urmă cu șase luni, după ce Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul autoturismului său de 250.000 de euro, beat și sub influența stupefiantelor. Cu o viteză de 162 km/h, tânărul în vârstă de 24 de ani nu a avut nicio șansă în urma impactului.

După accidentul șocant, Gino Iorgulescu și-a scos fiul din țară, internându-l într-o clinică din Italia fără să știe nimeni. Ulterior, autoritățile au emis un mandat de urmărire internațională pentru Mario Iorgulescu, iar în urmă cu o lună, Tribunalul București admitea cererea de a fi emis un mandat de arestare în lipsă pentru acesta.

Fărămița de speranță a familiei îndoliate a fost călcată în picioare odată cu decizia autorităților de a anula mandatul de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu.

„Pentru noi este o zi la fel de tristă precum cea în care a murit copilul nostru. Soția plânge fără oprire. Noi cerem dreptate pentru copilul nostru, dar acest lucru nu este posibil pentru cei săraci. Oamenii bogati fac ce vor în țara asta, pentru ei nu există legi. Sunt atâtea luni în care nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să ne uităm la casete video cu copilul nostru și să ne întrebăm de ce ne-a dat Dumnezeu tocmai nouă o asemenea durere.

Ceea ce se întâmplă este pur și simplu o bătaie de joc. Știam că asta se va întâmpla, am spus demult public că Gino îl va scăpa pe băiatul lui de închisoare. Fiul meu putrezește, iar al lui trăiește frumos în lux, nu îl întreabă nimeni, nimic”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest