Familia lui Michael Jackson încearcă sistarea filmărilor unui documentar, în care megastarul a fost prezentat drept pedofil!

 

„Leaving Neverland” este un documentar controversat, în care se vorbește despre presupusele abuzuri sexuale ale lui Michael Jackson. Acum, regizorul Dan Reed pregătește o a doua parte a filmului, spre disperarea famileii megastarului care încearcă din răsputeri să sisteze filmările.

Documentarul „Leaving Neverland” îl descrie pe Michael Jackson drept un pedofil care îi cucerea cu bijuterii pe băieții cu care voia să facă amor. Filmul cutremurător despre abuzurile sexuale de care a fost acuzat superstarul i-a devastat pe apropiații acestuia, care la scurt timp după ecranizare, au negat vehement acuzațiile care i s-au adus și după moarte „Regelui Pop”.

Mai mult de atât, pentru că documentarul a avut un real succes și a fost recompensat cu un premiu Emmy, regizorul Dan Reed a decis să pregătească o a doua parte e filmului, spre disperarea avocaților și familiei Jackson.

Potrivit surselor internaționale, avocații care reprezintă familia „Regelui Pop” fac eforturi colosale pentur a bloca filmările, prin nenumărate serii de citații, în speranța că vor reuși să sisteze filmările și să dea peste cap planurile regizorului, însă fără niciun succes.

Iar asta deoarece curtea din Los Angeles nu are jurisdicție asupra companiei Amos Pictures, care este înregistrată în Marea Britanie.

Documentarul “Leaving Neverland” este revoltător cu atât mai mult cu cât sunt descrise cu lux de amănunte toate abuzurile la care ar fi fost supuși copiii care ar fi trecut pragul reședinței lui Michael Jackson, toate atrocitățile fiind relatatea de doi foști locatari, Wade Robson și James Safechuck.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest