Familia lui Salman Khan, implicată într-un scandal cu droguri! Au fugit de acasă!

 

Salman Khan și familia lui trec prin momente dificile, după ce au fost implicați într-un scandal cu trafic de droguri! Rudele actorului au fugit din Mumbai, la scurt timp după ce autoritățile au arestat o cunoștință foarte apropiată vedetei de la Bollywood.

Rhea Chakraborty, o celebră actriță de la Bollywdood și o foarte bună prietenă cu clanul Khan, a fost arestată, după ce autoritățile au făcut percheziții într-un dosar de droguri. La scurt timp după aflarea veștii, rudele lui Salman Khan s-au făcut dispăruți și au plecat din Mumbai.

Perchezițiile, precum și scandalurile din lumea vedetelor din India au început după ce Sushant Singh Rajput, iubitul actriței reținute, a fost găsit fără suflare în propria locuință, în urma unei supradoze. Rhea Chakraborty a recunoscut ca ea a fost cea care i-a procurat substanțe ilegale atât partenerului, cât și fratelui său.

Cum a fost implicată familia lui Salman Khan, în scandalul cu droguri

După ce a fost arestată, Rhea Chakraborty le-a dat procurorilor mai multe piste, în urma cărora au fost reținute 18 persoane, dintre care câteva au recunoscut că au furnizat substanțe interzise anumitor vedete cunoscute de la Bollywood. Coincidență sau nu, la scurt timp după declarațiile celor reținuți, familia lui Salman Khan a parăsit Mumbaiul.

Mai mult de atât, paparazzii din presa indiană i-au surprins pe aeroport pe fost Arpita Khan, alături de copii, Sohail Khan, fratele lui Salman, dar și mama lor, gest care le-a dat de bănuit tuturor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest