Fane Văncică a explicat de la ce a pornit scandalul cu fratele lui Tzancă Uraganu: „Băusem și eu un pahar în plus și am vorbit niște lucruri…”

 

Miraj și Fane Văncică au avut un schimb mai dur de replici pe internet. Care a fost factorul declanșator al conflictului și de la ce s-au luat cei doi.

 

Cunoscutul interlop din sectorul 5 a pus cearta recentă pe care a avut-o cu Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu, pe seama alcoolului consumat de ambii protagoniști. În exclusivitate pentru Antena Stars, Fane Vancică a mărturisit că Miraj este, de fapt, prietenul lui, iar cearta ar fi pornit din cauza unui live făcut în urmă cu aproximativ cinci ani, în care acesta a vorbit urât la adresa lăutarilor, și despre care fratele lui Tzancă Uraganu credea că este recent.

 

„În legătură cu Miraj, Miraj este prietenlul meu, a fost o discuție ca între noi, ca între romi. El este un băiat, care de multe ori mai consumă și el alcool. Am făcut acum vreo 4,5 ani un live, iar el a văzut. Eu am mai înjurat lăturaii și am înjurat pentru că unii dintre lăutari nu s-au ținut de promisiune și am ieșit pe platformă, tot așa, băusem și eu un pahar în plus, și am vorbit niște lucruri pe care eu le cred adevărate, s-au și adeverit”, a mărturisit Fane Vancică, pentru Antena Stars.

 

În live-ul cu pricina, făcut cu ani în urmă, Fane Vancică a spus că unii lăutari ar returna banii oamenilor, iar Miraj a intrat pe platforma respective și l-a înjurat, crezând că filmarea este făcută chiar în acel moment:„Unii dintre lăutari au plătit banii înapoi pe care i-au luat de la anumite persoane și el a crezut că acum am făcut live-ul și a ieșit pe platformă și m-a înjurat. Miraj este prietenul meu, suntem familie, cred că a fost și puțin așa o glumă, ca între noi... ne mai înjurăm așa din când în când”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest