Fără durere sau bani! Cum scapi de negii de pe faţă cu un tratament făcut în casă

 

Negii sunt cu atât mai inestetici atunci când îţi apar pe faţă. Nu este cazul să apelezi la tratamente din comerţ, pentru că poţi încerca tratamente naturiste, folosite chiar de bunicii noştri şi care au dat rezultate remarcabile.

Negii reprezintă o problemă des întâlnită la persoanele care au un sistem imunitar slăbit. Te poţi trata singură, foarte simplu şi fără durere, prin intermediul medicinei naturiste.

Rostopasca arde negii

Atât tinctura de rostopască, cât şi seva din tulpina acesteia sunt remedii extraordinare, care ajută la eliminarea negilor. Aceste două soluţii, aplicate timp de trei sptămâni, în fiecare dimineaţă şi seara, ard negii.

Nucile verzi şi busuiocul elimină negii

Atât coaja nucilor verzi, cât şi seminţele de busuioc pisate, elimină negii. Pentru a fi eficiente, aceste două soluţii trebuie aplicate direct pe suprafaţa negilor. Ambele tratamente sunt foarte bune.

Gălbenelele şi păpădiile, un ajutor eficient

În cazul gălbenelelor, tratamentul trebuie aplicat de aproximativ două ori pe zi. Atât ceaiul de gălbenele, cât şi tinctura s-au dovedit a fi foarte eficiente în cazul tratării negilor. De asemenea, sucul de păpădie este un remediu nemaipomenit în tratarea negilor.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest