Fata lui Adrian Minune le-a răspuns la Antena Stars celor care au criticat-o pe internet: „Oamenii tot speră la perfecțiune, dar nu o găsesc!”

 

Adriana Simionescu și-a manifestat pe rețelele de socializare dezaprobarea față de ideea divorțului, fapt care a stârnit un val de critici. La Antena Stars, fata cea mică a manelistului Minune și-a explicat punctul de vedere.

 

Adriana Simionescu nu este de acord ca oamenii să divorțeze. Ea și-a exprimat crezul liber, pe rețelele de socializare. Dar opinia vedetei nu a fost împărtășită deloc de urmăritori, o parte dintre ei criticând-o destul de vehement pentru ideile pe care le susține. Drept urmare, fata lui Minune a simțit nevoia să se justifice în cadrul unei intervenții la Antena Stars.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Adriana Simionescu a vorbit despre faptul că nu s-a putut abține și a simțit nevoia să reacționeze, mai ales pentru că oamenii din mediul online au criticat-o pentru că nu este de acord cu divorțul, dar și pentru că a mărturisit că nu ar face niciodată așa ceva. Fiica cea mică a lui Adrian Minune susține că urmăritorii ei de pe rețelele de socializare speră la perfecțiune și nu vor reuși să o găsească niciodată.

 

Adriana Simionescu a mărtrurisit că a simțit nevoia să ofere replica celor care au contrazis-o și, în continuare, și-a menținut părerea conform căreia nu ar divorța niciodată de partenerul ei, orice s-ar întâmpla. Prin educația pe care a primit-o de la părinții ai, a fost îndemnată să facă tot ceea ce îi place și o face fericită, însă să mențină un echilbru care îi aduce satisfacția în viață și împlinirea.

 

 

„Oamenii tot speră la perfecțiune, vor chestia asta, dar nu o să o găsească! Mai rău își fac. De data asta am vrut să reacționez și eu, exact cum au făcut ei! Părinții mei mi-au spus să fac tot ceea ce îmi place și ceea ce mă face fericită, în limita bunului simț! Când vezi comentarii de genul ăsta ești un pic... Este normal, ca și om faci chestia asta. Ești artist, vrei să fii plăcut, dar nu poți mulțumi pe toată lumea!”, a mărturisit Adriana Simionescu, în cadrul emisiunii Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest