Fata lui Cornel Palade, lăsată să doarmă pe străzi: "M-au distrus!"

 

Fata lui Cornel Palade a răbufnit pe rețelele de socializare, unde și-a deschis sufletul și a povestit momentele cumplite prin care a trecut după ce a părăsit România. Ada Palade a ales în urmă cu trei ani să înceapă o nouă viață în Anglia, acolo unde a decis să locuiască împreună cu câțiva prieteni apropiați de-ai ei. Chiar dacă fata vedetei a avut foarte mare încredere în aceștia, Ada a sfârșit prin a fi dată afară din casă.

"S-ar putea să fiu judecată pentru ceea ce spun sau pentru ceea ce sunt. Am plecat din România acum aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, crezând că voi avea prieteni adevărați lângă mine care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, îmi doresc să fiu fericită, dar se pare că pentru ei cel mai important lucru era chiria. Am crezut în ei și totuși m-au distrus până în măduva oaselor... După 6 luni de când m-am întors în Londra, am fost dată afară pe străzi, am crezut într-o o persoană pe care o credeam a fi pură și bună, apoi din nou m-am înșelat, am fost dată afară pe străzi din nou, fără un motiv întemeiat.", a povestit Ada Palade pe Facebook.

Vedeta povestește faptul că a ales să-și părăsească țara natală din cauza neregulilor pe care le-a observat în cariera tatălui ei de-a lungul timpului, acesta fiind înjosit de anumite persoane. 

"Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a sexismului misogin și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt expuse spre închinare, EU NU SUNT AȘA. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind înjosit de oameni lipsiți de discernământ, am plecat pentru că am fost supusă la abuzuri sexuale în cadrul ȚĂRII MELE DE ACASĂ. Am muncit pe brânci în acea țară încă din copilărie, pentru ca ei să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi se întâmplau lucruri rele, am avut încredere în oameni și promisiuni de jumătate de normă de la oameni falși care m-au mințit. Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic.", a continuat ea.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest