Fată sau băiat? Poziţii pentru a influenţa sexul copilului

 

Vrei să ai fetiţă sau băieţel? Cercetătorii susţin că poziţia pe care o adopţi în pat cu partenerul poate influenţa sexul copilului tău. Trebuie doar să treceţi la treabă şi să urmaţi instrucţiuile.

Multe cupluri au preferinţe atunci când vine vorba de copil, astfel încearcă toate metodele pentru a determina sexul viitorului bebeluş. Poziţiile sexuale sunt singurele opţiuni care ajută în inluenţarea acetui lucru.

Dacă vrei băiat:

După ce s-a terminat actul sexual, femeia trebuie să stea întinsă pe pat, pentru că în acest mod se favorizează spermatozoidul cu cromozomul Y (cel care dă sexul masculin al copilului). Acesta cucereşte ovulul şi astfel va rezuta un băiat.

Încercaţi să faceţi dragoste în picioare sau să folosiţi poziţia linguriţă. Mai mult, întinde-te pe o pernă şi lasă partenerul să facă treaba în spatele tău.

Concentrează-te pe satisfacţia bărbatului în timpul actului sexual. Dă-i mai multă atenţie şi ai grijă să îi oferi cele mai tandre atingeri.

Dacă vrei fetiţă:

Cu siguranţă trebuie să încercaţi să faceţi dragoste şi nu sex sălbatic. Adoptaţi poziţia misionarului sau staţi deasupra partnerului vostru şi controlaţi mişcările, astfel sperma va fi ejaculată cât mai departe de deschiderea cervixului. Cu cât spermatozoizii călătoresc mai mult, cu atât cei cu cromozom X (cel care dă sexul feminin al copilului) au şanse de izbândă.

Cel mai important este ca femeia să se simtă iubită şi foarte satisfăcută în timpul actului sexual, astfel şansele de a avea o fetiţă sunt foarte mari.

Trbuie să eviţi să ajung la orgasm foarte repede, cu cât este mai lung actul sexual, cu atât mai bine. Evită contactul sexual în zilele cele mai fertile.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest