Fă-ţi acasă acest suc natural! Arde grăsimile și te scăpa de colesterolul "rău" în doar 30 de zile

 

Vrei să mergi la piscină, dar nu eşti mulţumită de felul în care arăţi în costum de baie, nu trebuie să te îngrijorezi. Există soluţii rapide care te vor ajuta să ajungi la silueta perfectă într-un timp scurt, ba mai mult decât atât, vor aduce şi un plus vitamine în corpul tău.

Dacă amesteci anumite alimente, va rezulta o soluţie care îţi va proteja inima, îţi va îmbunătăți sistemul imunitar și te vor ajuta să arzi grsimile acumulate în exces. Iar cel mai important efect al acestei băuturi făcute în casă este echilibrarea grăsimilor din sânge, conform site-ului secretele.com.

Iată cât este de uşor să prepari această bautură şi de ce ingrediente ai nevoie.

- 2 căpățâni de usturoi 

- 4 lămâi 

- 3-4 cm de rădăcină de ghimbir 

- 2 l de apă 

Mod de preparare și consum: 

Se spală și se tăie lămâile în bucăți mai mici, cu tot cu coajă (1-2 cm). Se curăţă usturoiul, se spală și se tăie cățeii pe jumătate. Se curăţă și se spală ghimbirul. Se așează toate ingredientele într-un vas din sticlă, ca să se poate închidă ermetic, iar cu ajutorul blender-ului se mărunțesc.

Peste amestecul ingredientelor se toarnă 2 litri de apă, după ce ai închis vasul, amestecă bine conținutul. Se lasă apoi la frigider, de seara până dimineața, timp de 8-10 ore.

Dimineața se strecoară tot lichidul și se consumă astfel: 250 de ml din acest lichid, dimineața după micul dejun, 250 de ml după masa de prânz și 250 de ml înainte de cină. Restul se păstrează la frigider pentru ziua următoare. 

Pentru arderea grăsimilor - încearcă acest tratament timp de 10 zile consecutive, făcând apoi pauză 5 zile. După 30 de zile vei observa efectele şi ar trebui să scapi de cel puțin 2-3 kg.

Pentru scăderea colesterolului rău - urmează acest tratament pe o perioadă de 21 de zile consecutive, și apoi fă o pauză 7 zile. În maxim 30 de zile, poţi merge la medic pentru a-ţi reface analizele. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest