Fă-ţi singură acest deodorant natural şi nu vei mai dezvolta cancer la sân

 

Odată cu creşterea temperaturilor de afară, începi să transpiri mai mult, iar folosirea deodorantului devine o condiţie obligatorie înainte de a ieşi din casă, pentru a preveni apariţia mirosurilor neplăcute. Este un lucru normal să foloseşti un antiperspirant după ce ai ieşit din duş sau înainte de a pleca undeva.

Însă aceste produse cosmetice conţin multe substanţe chimice, care au efecte nocive asupra organismului, iar în timp pot provoca grave probleme de sănătate, cum ar fi noduli la sân, sau mai rău, chiar apariţia cancerului. Drept urmare este indicat să renunţi la deodorantul stick din comerț și să îţi faci singură acasă un antiperspirant. Ai nevoie de câteva ingrediente naturale şi vei obţine un deodorant eficient, care nu are efecte adverse asupra pielii.

Iată de ce ingrediente ai nevoie, conform site-ului secretele.com.

- o lingură de bicarbonat de sodiu 

- două linguri de amidon 

- o lingură de ulei de cocos

- câteva picături de ulei esențial, cu o aromă în funcţie de preferinţă

Metodă de preparare: 

Se amestecă bicarbonatul de sodiu și amidonul într-un castron peste care se adaugă uleiul de cocos încălzit ușor în prealabil. Amestecă bine până când vei obține un fel de pastă. Poţi modifica orice cantitate a ingredientelor în funcție de cantitatea pe care o doreşti La final, adăugă uleiul esențial, amestecând încă o dată pentru omogenizare. După preparare, pune compoziţia într-un recipient vechi al unui deodorant din comerț, după care lasă-l la frigider pentru a se întări.

Aplică deodorantul stick după duş, masând ușor zona. Pielea ta va respira normal, iar mirosurile neplăcute vor fi prevenite.

Foto: Hepta

M.T


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest