Fă-ţi singură o cremă anti-celulitică 100% naturală! Rezultele vor fi vizibile în 7 zile

 

Vara este foarte aproape, iar în curând vei trece la hainele subţiri, la fustele şi pantalonii scurţi. Indiferent de constituţia fizică, fie că sunt mai plinuţe sau foarte slabe, majoritatea femeilor au celulită. Probabil ai încercat multe remedii, au ţinut diete şi ai mers la sală, dar parcă tot nu scapi de celulită.

Dacă nu ai posibilitatea să merge la un salon de masaj pentru elimina această problemă, poate această cremă îţi va fi de un real ajutor. Este foarte ușor de făcut și nu o să te coste mai nimic. Pe lângă aceste avantaje, această cremă este produsă din ingrediente 100% naturale și va fi mult mai eficientă decât orice cremă pe care o vei cumpăra din farmacii, conform site-ului secretele.com.

Foloseşte această cremă timp de 7 zile, iar rezultatete nu vor întârzia să apară. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a o prepara:

- 100 de ml de ulei din nucă de cocos

- 20 de picături de ulei esențial de portocale

- o jumătate de linguriță de praf de scorțișoară 

Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, iar în acest mod, celelalte ingrediente se vor absobi mult mai uşor. Uleiul esențial din citrice este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în eradicarea celulitei. Se poate alege orice ulei esențial din citrice cum ar fi cel de portocale, lămâie sau grapefruit.

Secretul acestui amestec este oferit de combinația dintre uleiul esențial și scorțișoară. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorțișoara dublând practic puterea uleiului din citrice. 

Metodă de preparare: 

Pune uleiul din nuca de cocos într-un castron, peste care va trebui să adaugi pe rând uleiul esențial de portocale și apoi scorțișoară. Amestecă bine ingredientele până când vei obține un amestec omogen. Lasă apoi amestecul să stea timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, amestecul este bun pentru a fi utilizat. 

Mod de utilizare:

Aplică această cremă anti-celulită direct pe zonele afectate, masând ușor. Acoperă zonele cu o folie de plastic. Repetă acest procedeu de 3 ori pe zi. În 7 zile efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile, după care trebuie refăcută.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest