Feli, despre educația pe care i-o dă fetiței ei: „Nu cred că o răsfățăm în vreun fel”

 

Cântăreața spune că încă învață să fie părinte, chiar dacă au trecut 3 ani de când a adus-o pe lume pe Nora Luna.

 

Feli este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Însă din noiembrie 2018 încoace, viața ei s-a schimbat radicat, când pe lume a venit fetița ei, Nora Luna, moment în care planul artistic a picat cumva pe locul 2, cel mai important fiind cel familiar. De când a devenit mamă, Feli este mai fericită ca niciodată.

 

Așadar, chiar dacă au trecut mai bine de 3 ani de când familia s-a mărit, vedeta susține că ea și partenerul ei încă învață să fie părinți. Cu atât mai mult, artista a vorbit și despre personalitatea puternică a fetei sale și face mari eforturi ca micuței să nu îi lipsească nimic pe plan sentimental, dar nici material.

 

„Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa. (...) Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material”, a mărturisit Feli, pentru Viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest