Feli Donose a slăbit 30 de kilograme în 6 luni: "Mi-am micşorat stomacul"

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa Feli Donose şi-a luat inima în dinţi şi, după ani de chin în care a urmat diete draconice şi s-a luptat cu kilogramele în plus, şi-a micşorat stomacul.

A slăbit deja 30 de kilograme în 6 luni şi mărturiseşte că abia acum învaţă să aibă grijă de ea şi de corpul ei.

"Am  încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume și beam apa cu puțină sare și piper, mă mințeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Și de la toate acestea ajungeam să mă îngraș la loc și încă puțin peste.  
  
 Dacă nu ai grijă și nu respecți ce zic doctorii și nutriționistul după operație, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier, etc. Trebuie documentat foarte bine ce înseamnă această operație și mai ales ce presupune perioadă de după operație.
  
 Am slăbit 30 de kg și mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârșit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înțeles ce înseamnă să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viață, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult. 
  
 Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viața, era fix ce aveam eu nevoie și asta mă împinge și mai tare să am grijă de sănătatea mea",
a mărturisit feli, pentru o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest