Feli, mărturisiri emotionante despre relaţia cu fostul iubit: „Cineva a ajuns să sufere din cauza mea”

 
+2 click pentru
galerie

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate şi iubite de la noi din ţară! Adorată pentru felul ei deschis de a fi, cât şi pentru faptul că întotdeauna afişează un zâmbet molipsitor, iată că au fost momente în care a trecut prin multe încercări pe plan amoros şi a reacţionat neaşteptat.

Feli este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal. Artista traieşte o frumoasă poveste de dragoste cu cel cu care are o fetiţă superbă, pe nume Nora Luna. Chiar dacă acum este extrem de fericită pe plan amoros, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa.

Feli a avut curajul şi a vorbit, fără menajamente, despre o experienţă amoroasă din trecut, în care l-a rănit pe cel cu care era într-o relaţie la momentul respectiv. Prin intermediul unui mesaj pe instagram, cântăreaţa le-a povestit fanilor că piesa „Timpul” este inspirată dintr-o experienţă de viaţă pe care a trăit-o. Feli a mărturisit că a avut un iubit pe care l-a făcut să sufere, dar că a învăţat din greşeli, iar acum și-a cerut iertare tuturor celor pe care i-a rănit.

„Februarie 2016

Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inimă cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare.

Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit...lovind din inimă rănită” a scris Feli, pe Instagram.

„Mulțumesc, viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită!

Acum iubesc sincer și sunt iubită cald și sincer.

După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!” a mai completat Feli.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest