Femeia care a prezis tragedia din Club Colectiv, previziuni cutremurătoare! "Mai e o lună"

 

România, punct strategic militar în Europa! Este decizia luată în urma Summit-ului NATO care a avut loc la Varşovia. Ţara noastră va găzdui o brigadă multinaţională pe care Preşedintele Klaus Iohannis o va putea inaugura în martie-aprilie 2017.

Este un obeictiv propus la summitul NATO şi alte ţări aliate şi-au anunţat deja participarea. Bulgaria va trimite 400 de soldaţi la noi în ţară. Preşedintele a spus că vrea să fim pregătiţi pentru a-i primi cum se cuvine pe soldaţii veniţi din alte ţări. Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din Colectiv, are un averstisment înfricoşător! Mai este o lună până la evenimentul care va schimba totul. Despre ce este vorba, ne-a spus prin telefon.

"Nu mai durează mult. Doar o lună de zile. De ce să fie un eveniment trist? Poate fi un eveniment fericit. În 11 Iulie auzeam un glas care spunea că se uită pe vizor şi vede cel de-al treilea război mondial. Pe 16 Iulie am prmiit un mesaj că nu durează mult, ci doar o lună de zile. Nu simt dacă e ceva pozitiv sau negativ. Trebuie să ne rugăm. Pe teritoriul României vor fi atentate teroriste, vor urma chinuri ale oamenilor şi al treilea război va începe. Cred că va fi tot pe la ruşi, pe la Marea Neagră. Data exactă n-o ştiu. Nu e linişte nicăieri. Soldaţii vin la noi în România, tot felul de rachete, de avioane, deci nu se face nimic pe gratis. Ultimul mesaj pe care l-am primit a fost despre un avion pe care l-am văzut înconjurat de mult fum chiar pe aeroport, nu se ridicase de la sol. Nu ştiu dacă era gol sau avea oameni în el. Pur şi simplu vedeam turnul de veghe. Ne aşteaptă vremuri foarte grele. Nu ştiu o dată precisă sau un loc precis. Nu se poate spune. Astea se pot întâmpla, într-o lună, în două, în zece ani", a explicat Maria Ghiorghiu în direct la "Star Magazin".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest