Femeia care și-a propus să fie cea mai grasă din lume a atins 323 de kilograme, iar acum a ajuns la 204 în timp record și e total schimbată

 
+8 click pentru
galerie

  Și-a propus să fie cea mai grasă femeie din lume și a atins peste 323 de kilograme, iar iubitul lui o ajuta să-și împlinească visul. După ce s-a despărțit de el, scopul femeii a devenit cu totul altul.

Conform The Mirror, Patty Sanchez (52 ani) e mama a patru copii și a petrecut ani întregi câștigând kilograme cu ajutorul fostului său iubit care o hrănea. Acum, după ce s-au despărțit și s-a cuplat cu un bărbat mai tânăr, a slăbit deja 120 de kilograme.

Dacă înainte își dorea să devină cea mai grasă femeie din lume, acum scopul său în viață s-a schimbat.

Noul iubit, Bryan Johnson (38 ani) o pune pe Patty să se ocupe de ea însăși și o încurajează să facă exerciții zilnice.

”Nu-s speriat că are de pierdut foarte multe kilograme. Chiar dacă am o preferință aleasă pentru femeile mai plinuțe, motivul pentru care sunt cu ea este că iubesc cine este, nu ceea ce este”, a mărturisit bărbatul.

Femeia a declarat: ”Bryan mi-a schimbat viața. N-am simțit niciodată dragostea așa. Mă face să mă mișc mult și mă păstrează activă. Mi-am recăpătat pofta de viață.”

Atunci când își dorea să fie cea mai grasă femeie din lume ar fi mâncat peste 13,000 de calorii zilnic, luate din mâncăruri pline de zahăr și grăsimi nesănătoase.

Acum, Patty cântărește 204 kilograme și continuă să slăbească.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest