Femeia dependentă de energizante care a slăbit 63 de kilograme: ”Eram dezgustată de mine la 39 de ani”

 
+4 click pentru
galerie

O femeie a ajuns să cântărească 160 de kilograme până s-a uitat la fotografiile de la aniversarea sa și s-a simțit dezgustată de propria persoană.

Conform The Mirror, Melisia Warburton (43 ani) a cântărit 155 de kilograme înainte să prindă curaj să slăbească. Femeia era dependentă de băuturi energizante și s-a hotărât să slăbească după ce s-a uitat printre fotografiile de la aniversarea sa și a rămas oripilată.

După ce a intrat într-un grup de slăbit, Melisia a reușit să dea jos 63 de kilograme.

”Mâncam foarte multe semi-preparate. Era o glumă că dacă n-ar fi venit într-o cutie cu instrucțiuni, n-aș fi știut să le gătesc. Nu aveam mic dejun și apoi ciuguleam ciocolată. Trăiam pe cafea și energizante ca să am energie. Ele au fost slăbiciunea mea. Eram foarte sedentară și noaptea mergeam la magazine să-mi iau mâncare gata făcută și vin”, a mărturisit femeia.

În urmă cu patru ani Melisia a luat decizia să slăbească și a făcut schimbări radicale în stilul de viață dar și în cel alimentar.

”M-am uitat la fotografii cu mine împlinind 39 de ani. În loc să văd oameni care se bucură, am simțit dezgust. De atunci mi-am cumpărat cântar și l-am pus în baie”, a mai spus Melisia.

Viața de acum pentru femeia de 43 de ani care a cântărit aproape 160 de kilograme s-a schimbat în totalitate. De la o femeie blondină, a ajuns o femeie cu părul roz, mult mai slabă și cu un stil foarte extravagant pentru vârsta pe care o are.

”Acum sunt mult mai aventuroasă, încerc ceva nou în fiecare săptămână. Acum îmi place să mă exprim prin haine, prin schimbarea culorii părului. Am un nou stil. Singurul regret e că nu am aflat toate astea mai devreme”, a explicat.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest