Femeile pot prelua comanda! Uite cum poţi să-ţi surprinzi iubitul!

 

Doamnelor şi domnisoarelor e timpul să scoatem arsenalul la bătaie! Vă dezvăluim 10 idei de cadouri care vă garantează succesul în relaţia de cuplu.

Deseori, bărbaţii sunt dificili în relaţia de cuplu, dar după ce partenerele reuşeşc să le găsească punctele sensibile, aceştia se transformă în mieluşei.

Iată 10 lucruri cu care te ajută să îţi domoleşti armăsarul de lângă tine!

1. O cameră foto! Orice bărbat e pasionat de tehnologie, aşa că nu ai cum să dai greş cu acest cadou oferit din inimă.
2. O cameră la un hotel de lux! Rezervă o cameră la ultimul etaj al celui mai frumos hotel din oraşul în care locuiţi. Asigură-te că rămâneţi acolo şi dimineaţă pentru micul dejun.
3. Un echipament sportiv! Fiecare bărbat e pasionat de sport, aşa că îi va prinde bine un astfel de cadou. În plus de asta, bărbatul va crede că eşti interesat de activităţle lui.
4. O valiză de călătorii! Dacă călătoreşte extrem de mult în interes de muncă, bărbatul va fi foarte emoţionat să vadă că îi înţelegi serviciul. Astfel, vei avea ocazia virtual să îl însoţeşti în fiecare călătorie.
5. O pereche de căşti! Un cadou mic, dar care valorează mult în ochii unui bărbat.
6. O sticlă de băutură! Orice bărbat va aprecia acest gest. Cu cât băutura este mai veche, cu atât mai mult vei creşte în ochii partenerului.
7. O pereche de jeansi! Mare atenţie să alegi măsura corectă. Dacă vei ţine cont de asta, bărbatul va fi încântat să vadă că aveţi aceleaşi gusturi în materie de vestimentaţie.
8. Un ceas! Ai grijă să alegi un ceas masiv, care să îi definească perfect încheietura mâinii.
9. O tabletă! E un gadget la modă şi un must în geanta de lucru a unui bărbat.
10. Un parfum! Trebuie să îi cunoşti gusturile şi să îi iei ceva pe placul lui. Bărbaţii acceptă greu un lucru nou în viaţa lor.

Sursa: Elmundo.es


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest