Fenomen spectaculos pe cerul României! Cum ne influenţează conjuncţia Jupiter-Venus? "Leul şi Racul sunt cele mai avantajate zodii!"

 
+3 click pentru
galerie

Fenomen astronomic spectaculos pe cerul României! În această noapte, două dintre planetele sistemului nostru solar se vor întâlni pe cer. Venus şi Jupiter vor face o conjuncţie, iar românii vor putea admira show-ul chiar și cu ochiul liber.

Dincolo de aceste aspecte, ne întrebăm cum ne influențează această conjuncție din punct de vedere astrologic. Astrologul Minerva a fost prezentă în platoul "Star Magazin" şi a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

"Sunt două semne care vor fi cele mai avantajate, şi anume Racul şi Leul. Este un ca un dans al planetelor. Sunt avantajaţi cei care au afaceri, iar în această perioadă se pot semna contracte, iar roadele se vor culege mai târziu. Unii s-ar putea să nu o simtă, iar alţii vor putea să se bucure din plin de acest fenomen. În special Lei au putere financiară, au o perspectivă bună de a conduce şi au şi o mărinimie aparte," a spus Minerva, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre fiecare zodie în parte din materialele video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest