Fenomenul ZU capătă o nouă dimensune - Antena Group lansează cel mai cool post de televiziune, ZU TV

 

30 ianuarie 2014 - Antena Group anunță lansarea, în prima parte a anului, a celui mai dinamic și proaspăt post de televiziune dedicat tinerilor cool, activi și amatori de distracție: ZU TV!

Noul post de televiziune va da o nouă dimensiune fenomenului ZU, aducând pentru prima dată pe o platformă integrată o experiență unică: știri și informații cu care rezonează publicul tânăr, lifestyle, muzică, cele mai tari vedete ale momentului și ZU-per evenimente!

Încă de la debutul din 2009, Radio ZU este lider absolut în București.Postul radio este ascultat de 1.615.400 români în fiecare zi, la nivel național, și are peste 1.300.000 de fani pe pagina de Facebook. Aproximativ 600.000 de vizitatori unici accesează lunar site-ul ZU, iar evenimentele și campaniile naționale au strâns nenumărate premii pentru creativitate și popularitate. În 2013, FORZA ZU a atras la Iași peste 100.000 de oameni, fiind unul dintre cele mai mari evenimente din România.

Postul TV va aduce noi și inedite provocări pentru tineri, pregătite de cea mai veselă echipă de profesioniști, care se va afla în permanentă comunicare cu publicul. Antena Group oferă astfel românilor și partenerilor de business o platformă interactivă, integrată, 360°, adaptată perfect preocupărilor și nevoilor acestora.

Lansarea ZU TV face parte din noua strategie de dezvoltare a conținutului Antena Group, în rezonanță cu reacția publicului și dinamica pieței. Primul pas în această direcție a fost debutul platformei online Antena Play, cu 500.000 de conturi active în mai puțin de jumătate de an, urmată în decembrie de Antena Stars, televiziunea dedicată exclusiv celebrităților. Antena Stars este parte a unei entități de conținut 360°, dublându-și audiența în prima lună de la lansare, comparativ cu anul trecut.

ZU TV se va lansa pe platformă GSP TV, iar actuala echipă a canalului va fi completată cu o redacție și o echipă de producție performante.
ZU TV face parte din Intact Media Group, alături de Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, Radio ZU, Radio Romantic, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, Antena Play.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest