Orice pentru celebritate! Fetele de la Indiggo au luat-o pe calea bisericii ca să dea lovitura, după ce au eșuat în muzică/ VIDEO

 

Gemenele de la Indiggo nu se lasă până nu devin staruri internaționale! Însă pentru a-și realiza visul, au fost nevoită să își descopere talentele. Iar dacă nu le-a mers cu muzica, dansul și acrobațiile, fetele au găsit o nouă soluție!

Și s-au îndreptat către credință! Însă nu oricum! Fetele de la Indiggo s-au apucat să scrie și să realizeze producții religioase la teatrele de pe faimosul Broadway din New York. Iar primul dintre el se numește: „Hristos renaște! Aleluia”

Spectacolul gemenelor de la Indiggo ar fi trebuit să aibă loc pe 2 aprilie, însă din cauza pandemiei de coronavirus, acesta va avea loc pe 30 aprilie. Afișul show-ului le înfățișează pe Gabriela și Mihaela, pe scenă, îmbrăcate în alb și negru, iar mânecilor rochiilor pe care le poartă seamănă cu aripile unor îngeri.

Pe afiș, gemenele au și un mesaj important de transmis: „Arhanghelii Iubirii - Mihaela și Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăța cum să renașteți în această primăvară, să înfloriți. Acesta nu este un spectacol religios, ci o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică. Vom prezenta cântece, dansuri și poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea necondiționată a lui Dumnezeu." au scris gemenele pe pagina lor de instagram.

Și acum că v-am arătat toate aceste lucruri, știm că sunteți curioși și cu cât se vinde un bilet. Spectacolul va fi susținut într-o sală cu 115 locuri, iar prețul unui bilet costă 25 de dolari, iar fiecare spectator este obligat să comande minimum două băuturi.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest