Fetiță sau băiat? Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului!

 

Alina Ceușan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Frumoasa blogger-iță se pregătește să devină mămică pentru prima dată, iar acum a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

La finalul lunii septembrie, Alina Ceușan arunca bomba în showbiz prin anunțul că este însărcinată. După jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul care îi este alături mai bine de opt ani, blondina dezvăluia că urmează să devină mamă!

Alina Ceușan a avut un an plin! A concurat în Asia Express, unde a facut față tuturor probelor și obstacolelor de pe „Drumul Comorilor” alături de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. Iar la întoarcere, a și rămas însărcinată.

Fetiță sau băiat?

De când a anunțat că este însărcinată, toată lumea a vrut să afle ce anume va avea: fetiță sau băiat. Iată că acum, în cadrul unui interviu pentru Elle, Alina Ceușan a mărturisit că va fi mamă de băiat.

Raul, avem un copil, this is real' (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.” A spus blondina.

Frumoasa blogger-iță își dorește ca bebelușul pe care urmează să îl strângă în brațe în doar câteva luni să moștenească totul de la tatăl lui, fiind un bărbat priceput la toate și galant.

„Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.(...) În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mai spus Alina Ceușan pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest