Fiica Anamariei Prodan, prinsă în mijlocul protestelor din SUA: „Se baricadează în casă de frică să nu fie împușcată”

 

Sarah, fiica Anamariei Prodan este captivă în mijlocul protestelor din America, după decesul lui George Floyd. Deși sufletul de mamă îi este neliniștit din cauza situației riscante în care se află fiica sa, singurul lucru pe care îl poate face impresara este să rămână calmă și să spere că nu se va întâmpla nimic.  

Protestele din SUA au făcut înconjurul lumii, atât din cauza motivului care le-au declanșat - moartea unui bărbat de culoare, George Floyd care și-a găsit sfârșitul sub genunchiul unui polițist, cât și din cauza tensiunilor și violențelor dintre protestatari și autorități.

Aflată în Capitală, Anamaria Prodan a urmărit cu mare interes ce se întâmplă peste Ocean, dat fiind că atât Anca, sora ei, cât și fiica sa, Sarah se află acolo. Fiica sa a rămas blocată în Las Vegas, de mai bine de trei luni, după ce granițele spre Emirate au fost închise în contextul pandemiei de coronavirus.

„Ea acolo studiază și face baschet. Toate colegele ei, dar și antrenoarea au mers la proteste. A încercat să plece repede din America atunci când a început pandemia de coronavirus A reușit, dar când a ajuns pe primul aeroport să ia legătura de Dubai a fost anunțată că în Emirate s-au închis toate granițele și că nu mai poate să ajungă la noi. A trebuit săraca să se întoarcă înapoi în Vegas și de trei luni stă acolo, cu Anca. Am mai văzut-o doar pe Facetime…", a spus impresara.

Le e teamă pentru viața lor

Situația pare că devine din ce în ce mai rea în America, din spusele surorii Anamariei Prodan. Autoritățile le-au interzis cetățenilor să mai iasă din case după ora 16:00, din cauza protestelor violente și a conflictelor între protestatari și autorități care escaladează rapid și duc la folosirea armelor de foc. 

„Am vorbit la telefon cu sora mea, cu Anca și era superpanicată. Îi era foarte frică să mai iasă din casă. Era speriată pentru că acolo nu e de glumă cu așa ceva. Îmi spunea că la ora 16:00, toată lumea primise recomandări să fie în case și să nu mai iasă deloc pe stradă. Le-a fost frică să nu fie împușcați. Poliția era înarmată pe străzi.  Acolo nu e ca la noi să faci ce vrei. Te leagă poliția imediat și te bagă la pușcărie. E plin de poliție pe străzi chiar și acum, nu faci după capul tău. S-au primit recomandări, iar toată lumea se baricada în case de frică să nu fie împușcată. Anca mă suna și mă ținea de vorbă, pentru că îi era teamă. Ea locuiește în Las Vegas, acolo unde avem case și un apartament. Dacă comentezi cu poliția e de belea! Acum s-au mai liniștit cât de cât lucrurile”, a mai dezvăluit Anamaria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest