Fiica cea mică a Anamariei Prodan, transformare incredibilă de look! Le ia fața divelor din America/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan le ia fața surorilor Kardashian. Sarah si-a făcut o schimbare de look și poate concura lejer cu bogătașele Americii!

Anamaria Prodan are cu ce să se mândrească. Fiica ei, Sarah, îi moștenește frumusetea, iar imaginile de pe contul său de socializare stau drept mărturie. Sarah se pozează adesea sexy și de curând și-a făcut o schimbare de look care le-ar face invidoase până și pe surorile Kardashian.

În cele mai recente imagini de pe contul ei, Sarah se afișează în niște ipostaze extrem de sexy. Până de curând, o bombă simpatică, dar acum, fiica Anamariei Prodan s-a transformat într-o șatenă apetisantă.

Îmbrăcată într-o bustieră albă care îi lăsa la vedere abdomenul lucrat și pielea bronzată și o pereche de pantaloni casual, fiica Anamariei Prodan a făcut furori cu noul său look. În vârstă de doar 20 de ani, tânăra le poate face, cu ușurință, surorilor Kardashian.

Și nu exagerăm deloc când spunem asta! Înaltă și cu forme apetisante, fiica Anamariei Prodan arată foarte bine. Și nici nu este de mirare acest lucru pentru că Sarah face de mulți ani sport de performanță și are grijă la alimentație.

Nu este doar frumoasă, este și ambițioasă și muncitoare. Sarah s-a făcut remarcată în campionatele de baschet, fiind foarte talentată în acest sport. Este clar că Sarah a moștenit ambiția de la mama sa care este foarte mândră de fiica ei și o susține necondiționat în orice face. Dar pentru că în această perioadă competițiile sunt anulate, fiica Anamariei Prodan are mai mult timp să arate cu ce a a înzestrat-o Mama Natură.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest