Fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor a fost la un pas de moarte: ”Puteam să fac septicemie și să mor”

 

Parcă ieri s-a întâmplat, exact aşa au spus fetele lui Corneliu Vadim Tudor care nici acum nu pot vorbi la trecut despre tatăl lor. Datorii, procese şi multe alte necazuri. Şi cum o problemă nu vine niciodată singură, fiica cea mică a tribunului a spus că a fost la un pas de moarte.

”A fost un an foarte greu, nu ne-am obişnuit nici acum cu absenţa lui, în fiecare zi îl aşteptăm să se întoarcă. Este foarte, foarte greu pentru că am rămas trei femei fără niciun sprijin. Absolut nimeni nu ne-a sprijinit”, a dezvăluit soția lui Corneliu Vadim Tudor.


Peste câteva zile se împlineşte un an de când a murit Corneliu Vadim Tudor, iar fetele şi soţia tribunului i-au organizat un parastas.

Şi de parcă nu le-au fost de ajuns problemele cu carte s-au confruntat până acum, Eugenia, fiica cea mică a tribunului, le-a dat mari emoţii surorii şi mamei sale.


”Sunt şi operată acum, sunt în refacere, peritonită. A fost o apendicită care nu mi-a dat semne. A dat în peritonită, stomacul meu s-a umplut de puroi şi probabil dacă mai stăteam o noapte sau o zi puteam să fac septicemie şi să mor. În noaptea în care eu m-am operat, mama când a ajuns acasă în timp ce eram în operaţie în casa noastră a intrat un porumbel alb şi pentru mama a fost ca şi cum acel porumbel a fost trimis de tatăl nostru, un semn bun, da”, a mai spus Eugenia.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest