Fiica lui Adrian Enache, declarații cutremurătoare la șase ani de la tentativa de viol: „Când am aflat că a fost eliberat...”

 

Fiica lui Adrian Enache a trecut printr-un episod traumatizant, în urmă cu șase ani de zile, când a fost atacată de portarul blocului în care locuia. Diana Enache a făcut declarații cutremurătoare despre tentativa de viol și cum a reacționat atunci când a aflat că atacatorul a fost eliberat din închisoare.

Fiica lui Adrian Enache a fost atacată de portarul blocului în care locuia, care a încercat să o violeze. Ca să nu opună rezistență, agresorul a tăiat-o cu un cuțit pe gât, pe sâni, pe mâini și pe picioare, însă Diana Enache a fost destul de puternică și a reușit să scape din mâinile celui care voia să o batjocorească.

"Sunt tăiată în mai multe zone, la gât, pe sâni, pe mâini, la tendoane, şi în palme, n-au trecut încă, cicatricile sunt în continuare. S-a pus problema atunci să fac o intervenţie cu laser şi să scot cicatricile, dar eu sunt o fire puternică, lucrurile astea fac parte din mine, din experienţa mea. Îmi arătă cât de puternică sunt când mă uit în oglindă.", a spus ea pentru click.ro. 

Ulterior, libanezul a fost prins de oamenii legii și a făcut pușcărie, însă, recent, a fost eliberat. Și chiar dacă numele său încă există un ordin de restricție, Diana Enache nu a putut uita episodul traumatizant și în momentul în care a aflat că atacatorul său a fost eliberat din închisoare, frica și panica au cuprins-o.

"Toată lumea mă întreabă, sunt ok, pentru că mi-am impus să fiu ok. De când am aflat că a fost eliberat am trăit cu nişte frici, dar mi-am dat seama că totul porneşte de la cap. Dar am trecut peste prin rugăciune, pentru că pe mine rugăciunea m-a ajutat foarte mult. Sunt un om credincios, eram şi înainte, dar odată cu acel eveniment neplăcut, uite că m-a ajutat." a spus fiica lui Adrian Enache pentru aceeași sursă.

Mai mult de atât, Diana Enache a mărturisit că deși este conștientă că libanezul Ali Kanaan are ordin de restricție și nu se mai poate apropia de ea fără să încalce legea, este de părere că dacă vrea să îi facă rău, îi poate face oricând, însă preferă să nu gândească atât de negativ și numește episodul prin care a trecut, unul închis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest