Fiica lui Adrian Minune, făcută cu ou și cu oțet, după ce a comandat mâncare chinezească! Cum a răspuns criticilor/ VIDEO

 

În plină pandemie de coronavirus, Karmen a fost implicată într-un scandal fără precendent. Artista a fost criticată și blamată de toată lumea pentru ultimele alegeri pe care le-a făcut, iar fără să stea prea mult pe gânduri, fiica lui Adrian Minune le-a răspuns oamenilor care o judecă.

După ce weekend-ul acesta, Karmen și-a satisfăcut poftele culinare și a mâncat mâncare chinezească s-a creat isterie. Artista a avut parte de un val de critici pentru că în plină pandemie de coronavirus a ales să consume preparate chinezești.

Unul dintre comentariile răutăcioase sună cam așa: “Păi ce papă chinezii: carne de câini, pisici, șoareci și toate nebuniile și tu crezi că sunt cele mai sănătoase lucruri din lume? Atunci, poftă mare!”

Dar pentru ca întotdeauna a spus ce a deranjat-o, Carmen Simionescu a postat o serie de clipulețe pe internet în care a explicat că nu toți locuitorii din China consumă preparate de genul, iar mâncarea chinezească în Europa este adaptat după ce consumă majoritatea europenilor.

“Nu are nicio legătură cu ce se mănâncă la ei. Asta cu câini poate este adevărată, dar nu toți. Asta se mănâncă cum mâncăm noi picioare de găină. Voi știți că românii mănâncă asta? Nu mai pot să postez că mănânc ceva că o ia lumea razna. Mâncarea chinezească este considerată una dintre cele mai sănătoase mâncăruri din lume.” a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest