Fiica lui Adrian Minune şi soţul ei, primele declaraţii despre zvonurile despărţirii/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea se întreabă dacă se anunță un nou divorț în showbiz! După ce s-a aflat că Bogdan Căplescu şi Carmen Simionescu nu se mai urmăresc pe reţelele sociale, în presă a început să se vehiculeze că lucrurile nu mai stau deloc bine între ei. Așa că, cu dorinţa de a lămuri orice dubiu, cei doi au făcut primele declaraţii despre zvonurile despărţirii!

Carmen Simionescu şi soţul său, nu doar că nu se mai urmăresc pe reţelele sociale, ci au şters şi toate pozele pe care le aveau împreună, motiv pentru care toată lumea şi-a ridicat semne de întrebare, vizavi de relația lor.

Atât Bogdan Căplescu, cât şi fiica lui Adrian Minune, au vorbit deschis despre situaţia în care se află. Dorinţa de a şterge toate pozele de cuplu i-a aparţinut lui Bogdan, la bază stând motivul intimităţii familiei. Mai mult decât atât, se pare că cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar ca dovadă sta faptul că, recent, s-au mutat în casă nouă.

''Dragilor, a venit momentul adevărului. Vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc și inutil. Eu și Bogdan nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată'', a spus Karmen pe Instagram.

''Eu am preferat să nu mai fie poze cu noi pe Instagram și cu fetița noastră, pentru că sunt o fire care preferă mai mult intimitatea și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi. Ne iubim mai mult ca niciodată. Poate mulți s-au bucura să ne despărțim'', a spus Bogdan Căplescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest