Fiica lui Adrian Minune şi soţul nu îşi mai botează copilul! Karmen şi Bogdan Căplescu, înspăimântaţi de pandemia de coronavirus!

 

Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu au luat masuri drastice pentru siguranţa familiei lor! Pentru că nu vor să se expună, atât pe ei, cât şi pe cei dragi, pandemiei de coronavirus, cei doi au decis să anuleze evenimentul creştinării micuţei, cât timp este nevoie, până trece tot pericolul cauzat de virusul din China.

Atât marii artişti ai lumii, cât şi cei din ţara noastră, au anulat toate evenimentele, indiferent de natura lor, de teama coronavirusului. Virusul din China a creat o isterie în masă, autorităţile ţărilor infectate fiind nevoite să apeleze la măsuri drastice şi interzicând susţinerea concertelor sau tuturor evenimentelor care pot strânge o mulţime de oameni laolaltă.

Astfel că, fiica lui Adrian Minune şi Bogdan Căplescu s-au văzut nevoiţi să anuleze botezul micuţei lor, pe ultima sută de metri, chiar dacă totul era pregătit, dat fiind că trebuia să aibă loc în această lună. Potrivit Spynews.ro, cei doi au mărturisit că toate planurile se vor relua în momentul în care oamenii dragi nu vor fi în pericol din cauza noului coronavirus.

Adevărul despre despărţire

După ce s-a vehiculat în presă că fiica lui Adrian Minune şi soţul ei sunt la un pas de despărţire, din cauza pozelor şterse de pe conturile de socializare ale artistei, în care apăreau împreună, cei doi au ieşit în faţă şi au mărturisit că nici nu încape vorba de aşa ceva, mai ales că, acum, au devenit părinţi, iar micuţa i-a unit şi mai mult.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest