Fiica lui Alin Oprea a dat de pământ cu artistul, în direct: „Să-ți fie rușine! Ai ales să mergi la televizor”

 

Alin Oprea a fost pus la zid de propria fiică, după ce s-a prezentat în platoul emisiunii „Xtra Night Show” unde a vorbit cu lux de amănunte despre mariajul defectuos pe care l-a avut cu încă soția sa, Larisa.

După ce copiii lui Alin Oprea au aflat de infidelitatea artistului, l-au exclus pe acesta din familie. Mai mult de atât, se pare că cei doi au fost atât de răniți, încât nu a mai fost chemat să participe la zilele lor de naștere.

Supărarea și dezamăgirea pe care tatăl lor le-a cauzat-o a putut fi simțită în tonul fiicei sale care a intrat în transmisiune directă pentru „Xtra Night Show”, unde l-a blamat pe Alin Oprea pentru gestul său de a vorbi public despre problemele pe care el și Larisa le-au avut și le au, cât și despre gestul de a suna la 112 atunci când soacra sa nu i-a permis accesul în casă.

”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a spus fiica artistului în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

După replicile acide ale fiicei sale, Alin Oprea a reacționat imediat și a încercat să îi explice că nu a putut lua legătura nici cu ea, dar nici cu fiul ei, dat fiind că Larisa l-a restricționat pe toate telefoanele.

”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul, după care a mărturisit că soția la avertizat printr-un mesaj ca-i va pune pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest