Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea despre relația cu tatăl ei: „Am crescut auzind despre mortalitatea infantilă”

 

Fiica lui Bill Gates a vorbit despre relația cu tatăl ei și despre modul în care s-a desfășurat copilăria ei. Jennifer Gates are 24 de ani și poartă pe umeri o presiune imensă, doar prin simplul fapt că tatăl ei este un miliardar celebru inteligent.

Jennifer Gates a dezvăluit că de la o vârstă extrem de fragedă a fost implicată în discuțiile părinților ei despre proiectele filantropice pe care le desfășurau, cât și despre problemele globale precum mortalitatea infantilă.

Fiica lui Bill Gates a mărturisit că subiectelor greoaie pe care le auzea la masa din bucătărie i se păreau normale și întotdeauna s-a implicat în discuțiile despre boli și epidemii, iar acum studiază ca să devină doctor.

„Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile. Am crescut auzind despre mortalitatea infantilă la masa din bucătărie, despre poliomielită, despre epidemia de SIDA”, a spus Jennifer Gates, într-un interviu publicat de Sidelines Magazine.

Extrem de recunoscătoare părinților săi, fiica lui Bill Gates susține că este o norocoasă că s-a născut într-o asemenea familie și că a putut avea parte de o educație aleasă, motiv pentru care încearcă să îi răsplătească prin alegerile pe care le ia în viață.

„M-am născut cu un privilegiu uriaș și cred că pot să folosesc oportunitățile mele pentru a învăța de la ei să găsesc lucruri de care sunt pasionată și sper să fac din lumea aceasta un loc un pic mai bun”, a spus ea pentru publicația citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest