Fiica lui Dichiseanu, însărcinată atipică! "Nu pot să mănânc"

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că va fi mămică a transformat-o total. Fericirea și împlinirea i se citesc în ochi Ioanei Dichiseanu. Declarațiile "la cald" ale viitoarei mămici au fost partea unui interviu exclusiv.

De când a aflat că este însărcinată, Ioana Dichiseanu emană fericire prin toți porii.

"Eu mă simt foarte bine, acum mă simt foarte bine, burtica începe ușor-ușor așa să prindă contur. Sinceră să fiu, nu mă cântăresc, eu nu știu câte kilograme am, ce văd în oglindă și hainele dacă îmi vin, e minunat. Soțul e fericit. Am exact aceleași pofte pe care le aveam și înainte să rămân însărcinată. Îmi place să mănânc, sunt pofticioasă", a mărturisit vedeta.

E gurmandă, dar nu se observă. Dacă n-ar avea puțină burtică, nici n-am zice că e însărcinată, căci trupul ei arată impecabil. Aflată în primul trimestru, Ioana Dichiseanu este o mămică extrem de sexy. Cu toate acestea, simptomele nu au ocolit-o nici pe ea.

"Am avut grețuri. Nici acum nu pot mânca banane sau mușchi de vită. Nu știu de ce, nu-mi explic. Se spune că femeile însărcinate devin un pic mai depresive, mai plângăcioase, mai certărețe. Adrian mi-a spus că m-am schimbat în bine", a explicat Ioana Dichiseanu.

Vedeta și partenerul ei sunt foarte bucuroși că vor deveni părinți, dar nu se grăbesc să pregătească venirea pe lume a bebelușului: "Nu îmi place să-mi fac planuri și să îmi fac iluzii. Eu îmi doresc să fie băiețel, important e să fie sănătos. Vom vedea. În momentul în care vom afla ce este. Atunci ne vom hotărî și ce nume, și ce hăinuțe și ce lucrușoare vom lua"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest