Fiica lui Florin Salam a răbufnit! Mesajul care a le-a dat tuturor de gândit: „Se otrăvesc cu propria lor răutate” VIDEO

 

S-a săturat să se arunce cu noroi în familia ei! Betty, fiica lui Florin Salam a răbufnit și i-a pus la punct pe toți cei care le vor răul celor dragi. 

Fiica lui Florin Salam a moştenit talentul tatălui său şi acum are o carieră de succes în muzică. Chiar dacă pare că Betty are tot ce îşi doreşte, faimă şi o familie fericită, artista se confruntă şi cu răutăţi. Recent, Betty a postat public un mesaj controversat care le-a dat tuturor de gândit.

„Rar se întâmplă ca oamenii să fie fericiți. Se otrăvesc cu propria lor răutate!”, a scris Betty la un InstaStory.

Mesajul a stârnit multe reacții din partea fanilor. Este clar că cineva a supărat-o la culme pe fiica lui Florin Salam. Însă aceasta le-a demonstrat că nu se lasă afectată și le-a dat peste nas răutăcioșilor.

Betty a trecut prin mai multe momente grele, însă aceasta nu a dat niciodată cursă răutăților. Chiar recent, gurile rele au vehiculat mai multe lucruri neplăcute la adresa familiei sale, însă artista nu a pus la suflet și a reușit să treacă peste toate bârfele.

„Pe mine nu m-a deranjat niciodată ce am auzit sau am citit în presă. Iar asta pentru că îmi cunosc tatăl, îmi cunosc familia și stiu foarte bine că el a muncit atâția ani pentru toată familia. Și sunt conștientă de lucrul ăsta pentru că el a vrut să facă bine pentru toată familia lui și pentru alții. (...) Este scârbit de ce a auzit în presă, poate că se aștepta. Nu ai de unde să stii niciodată cine ești, darămite celălalt de lângă tine” a spus Betty Salam în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest