Filmări exclusive cu noua bijuterie pe patru roți a Elenei Băsescu! A investit o căruță de bani/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Elena Băsescu se pregătește să dea o mare lovitură în afaceri! Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro arată de dedicată este fiica fostului președinte al României când vine vorba de câștigul financiar, cât și cât de amorezată este de noua achiziție!

Elena Băsescu se mândreşte din cale-afară cu noua sa bijuterie în valoare de 100.000 de euro! Astfel că înainte de a pleca de acasă și a-și rezolva treburile, Eba a verificat minuţios fiecare detaliu, ca nu cumva să fi apărut vreo...zgârietură peste noapte!

Îmbrăcată lejer, într-un hanorac, o pereche de pantaloni de trening și niște adidași albi în picioare, Elena Băsescu a intrat într-o benzinărie pentru a-și cumpăra ceva de băut. La scurt timp s-a urcat, din nou, în bolidul de 100.000 de euro și s-a îndreptat spre o altă locație.

Și cum paparazzilor Spynews.ro nu le scapă absolut nimic, la scurt timo după plecare din benzinărie, Eba a fost surprinsă într-un centru comercial din Capitală, pesemne că nu îi este atât de multă teamă de pandemia de coronvirus.

Fiica lui Traian Băsescu a intrat într-un magazin de textile, de unde a ieșit după câteva minute, cu materialele necesare afacerii pe care o deține.

Mamă a trei copii

Elena Băsescu este o mămică eroină. Din relația cu Syda, pe numele real, Bogdan Ionescu, fiica lui Băsescu i-a adus pe lume pe Sofia Anais și Traian Junior, iar în urma relației pe care a avut-o cu Cătălin Ghoerghe, poreclit Tomată, s-a născut și micuța Anastasia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest